ІЗ «ДНІПРА» — В «ДИНАМО»

Переглядів 217
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ КЛУБ ПОПОВНИВСЯ ТАЛАНОВИТИМ ВИКОНАВЦЕМ

За неофіційною інформацією, в команді Вадима Крохана відбулось якісне поповнення. До складу колективу заявлено молодого оборонця Сергія Бігуса. Примітно, що 19-річний захисник є уродженцем саме Хмельницького. Узагалі ж, Сергій — вихованець дніпропетровського «Дніпра», за який встиг пограти в дублі та в першості молодіжних команд. Також Бігус має досвід виступів за збірні України U-16 і U-18.

Ця інформація є доволі дивною, м’яко кажучи, на тлі фінансових негараздів хмельницького клубу. Нагадаємо, що за підсумками засідання Центральної Ради ПФЛ було ухвалене рішення звернутися до Федерації футболу з клопотанням винести на розгляд КДК ФФУ питання про зняття трьох очок із хмельницької команди у разі несплати заборгованостей із заявкових внесків у відведений термін. У разі невиконання цього рішення на футбольний клуб «Динамо» (Хмельницький) очікує зняття команди зі змагань другої ліги та виключення клубу зі складу ПФЛ.

У свою чергу, президент «Динамо» Валерій Крохан у інтерв’ю місцевим ЗМІ сказав таке: «Ми маємо розрахуватися з ПФЛ до 14 листопада. Тому теоретично домашній матч із білоцерківським «Арсеналом-Київщиною» може стати останнім в історії. Але хочу зауважити, що не лише наш клуб винен гроші ПФЛ. Майже всі винні! Боргів не мають лише два клуби, якщо не помиляюся. Тільки решта хоч щось заплатили, а ми — нічого. Утім, думаю, «Динамо» і після 14 листопада житиме. Адже, якщо нас позбавлять статусу професійного клубу, будемо подавати апеляцію. Потрібно дотягнути до зими».

За словами Валерія Миколайовича, вже взимку розпочнуться чергові пошуки спонсорів: «Тепер у місті багато говорять, що навесні в Хмельницькому з’явиться нова команда, яка гратиме в аматорській лізі, а потім заявиться у другу лігу. Я вже мав розмову із людиною, яка може бути причетною до ймовірного створення цього клубу. Так от, висловив свою позицію: нехай вони заплатять внески, перейменують клуб, як хочуть, і працюють. А я піду! Мені нічого не потрібно. Для чого створювати команду майстрів, якщо вона вже є? Борги ж, у які я заліз, забираю собі. Нехай беруть готовий клуб і працюють — мені нічого не треба. Я просто хочу, щоб у місті й справді була команда майстрів, тому і роблю все можливе і неможливе, щоб прописку в другій лізі зберегти. Бо виріс у цьому місті, грав у футбол, а тому подальша доля команди мені не байдужа. І я вірю, що вона не припинить своє існування».

Додамо, що матч 21 туру між «Динамо» та «Арсеналом-Київщиною» було перенесено на 11 листопада через ремонтні роботи, які проводилися на стадіоні «Поділля».

X