Перша ліга

Маркевич поставив хрест на нинішніх Карпатах після програшу чемпіонства Інгульцю: фінальний вирок тренера

Переглядів 54035
Данило Моісеєнков
27 голосів
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич прокоментував поразку своєї команди в останньому матчі сезону від Інгульця, через що львів'яни втратили чемпіонство Першої ліги.

У п'ятницю, 24 травня, Карпати на виїзді поступилися Інгульцю з рахунком 1:2 у матчі заключного 10-го туру чемпіонської групи Першої ліги.

Через цю поразку львівський колектив фінішував другим, а головний тренер команди Мирон Маркевич не зумів здобути перший титул в кар'єрі.

Відео голів дивіться в нашому телеграм-каналі

Маркевич прокоментував таку поразку, зазначивши різницю в складах команд.

«Вони більше прагнули і заслужили її. Це більш досвідчена команда, яка складається з гравців, котрі виступали в УПЛ. Наша команда зібрана нашвидкуруч. В принципі, ми завдання виконали.

Але розуміємо, що для виступів в УПЛ треба якісно змінити склад. Наявна команда цей рівень не потягне. Бажаю успіхів Інгульцю. Якщо вони підсиляться 2-3 футболістами, то в еліті не загубляться».

Спеціаліст відзначив, наскільки масштабними мають бути зміни в складі Карпат.

«Маємо добре все проаналізувати. Але не треба бути великим фахівцем, щоб зробити висновок – відсотків 60 не тягнуть… У Прем'єр-лізі інші швидкості, інший рівень боротьби. Сьогоднішня гра це довела.

Чи маємо ми план підготовки до УПЛ? Звичайно. Але для цього треба розуміти, яких футболістів нам вдасться підписати. Це найважливіше. Завдання ми виконали, але слід рухатися далі», – приводить слова Маркевича клубна пресслужба.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт