Перша ліга

Масштабна трансферна політика Кременя: наставник команди Климовський повідомив деталі

Переглядів 661
Артем Жилінський
1 голос
Юрій Климовський. Фото: Google
Першоліговий Кремень вже розпочав свою підготовку до відновлення змагань у своєму дивізіоні. Наставник команди Ігор Климовський розповів про плани та трансфери під час зимової перерви.

Сьогодні футболісти клубу Першої ліги Кремень успішно завершили відновлювальний збір, що передує основному етапу підготовки до весняної частини сезону, за інформацією Sport.ua

Головний тренер Кременя Ігор Климовський поділився причиною раннього повернення його команди з відпустки.

«Насамперед треба якнайшвидше вирішити кадрові проблеми. Достатньо сказати, що під завісу осінньої частини сезону у моєму розпорядженні залишилося 13 виконавців. Тому провели дві двосторонні ігри, де переглянули як групу потенційних новачків, так і лідерів Кременя-2, який виступає у Другій лізі».

Наставник розповів про трансферні плани Кременя на зимній період міжсезоння.

«Загалом розраховуємо посилитись сімома новобранцями. А основний етап підготовки до весняних випробувань розпочнеться 21 січня 2024 року, за чотири дні зіграємо з Металургом-2 у традиційному турнірі на призи заслуженого тренера України Віктора Пожечевського».

Також Климовський розповів про трансфери, які відбулися на вхід та вихід із Кременя.

«Відомо, що більше не виступатимуть за Кремінь півзахисники Дмитро Касимов та Андрій Кірєєв. Повернули з Гірника-Спорт півзахисника Владислава Молько та захисника Олександра Кальчука, які були в оренді. Докладатимемо зусиль, щоб підійти до другої частини сезону у всеозброєнні та зберегти прописку у Першій лізі», — сказав Климовський.

  • Ігор  Климовський очолив Кремень у вересні після відходу Романа Локтіонова. До тренерського штабу нового наставника увійшли Руслан Уманець, Дмитро Назаренко та Сергій Карпов.
  • За підсумками першого етапу чемпіонату в Першій лізі (група В) Кремень посів восьме місце у групі.
  • Навесні команда з Кременчука буде боротися за право залишитися у Першій лізі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт