Перша ліга

«Ну, як там у Білорусі?»: Щебетун згадав, як легенда Дніпра та Металурга сплутав його з іншим футболістом

Переглядів 597
Дмитро Котков
2 голоси
Олексій Щебетун. Фото: Динамоманія
Екс-нападник київського Динамо та молодіжної збірної України Олексій Щебетун висловився про часи, коли він грав у складі запорізького Металурга.

Український форвард литовського Шауляя Олексій Щебетун розповів, як у нього свого часу виник варіант із запорізьким Металургом.

«Я був півтора місяці без команди, потім мені зателефонувала одна людина і запропонувала поїхати до Запоріжжя, звідки я родом. Металург тоді виступав у Другій лізі. Перший дзвіночок продзвенів, коли мене привели до кабінету заступника мера, навіть не давши поспілкуватися з головним тренером. Так я підписав контракт», – сказав Щебетун в інтерв’ю «Українському футболу».

Також екс-форвард Динамо пригадав кумедну історію, пов’язану з відомим українським тренером Олегом Тараном.

«Приїжджаю на тренування, зі мною ще один новачок. Олег Таран підходить до цього хлопця та каже: «Ну, як там у Білорусі?». Він нас переплутав. Тоді я зрозумів, що тренер мене взагалі не знає, і мене підписали без його відома. Кому це сподобається?»

  • Щебетун розпочав кар'єру на юнацькому рівні в запорізькому Металурзі. Із 2013 року грав за київське Динамо, звідки перейшов до кам'янської Сталі у 2017 році.
  • Потім у кар'єрі Олексія були білоруський Промінь, запорізький Металург, краматорський Авангард та київська Оболонь, з якої нападник і перебрався до Литви.
  • У сезоні 22/23 Щебетун зіграв за Шауляй 24 матчі, у яких він відзначився трьома голами та трьома асистами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт