Перша ліга

Президент ПФЛ розкритикував український клуб, який знявся з чемпіонату: «‎Запевняли, що проблем не буде»

Переглядів 703
Артем Жилінський
2 голоси
Олександр Каденко. Фото: Google
Президент ПФЛ Олександр Каденко поділився своїми думками щодо рішення Хуста припинити свої виступи у Першій лізі вже на старті цього сезону.

Президент ПФЛ Олександр Каденко заявив, що мав гарантії від керівництва Хуста, що команда не матиме жодних проблем протягом цього сезону.

«Хуст виявився непослідовним. Ще після вильоту до Другої ліги після завершення минулого сезону закарпатці збиралися знятися зі змагань під егідою ПФЛ. Навіть оформили своїм гравцям статус вільних агентів.

Коли ж зійшла з дистанції Дружба й стало можливим повернення Хуста до Першої ліги, то «містяни» запевнили мене, що жодних проблем з їхньою участю не буде. І ось такий конфуз вже на старті сезону».

Тепер Каденко чекає на офіційний лист від Хуста. Також він розповів, які наслідки може отримати Перша ліга після зникнення одного клубу з чемпіонату.

«Чекаю на офіційний лист від ФК Хуст, потім Центральна Рада ПФЛ ухвалить рішення про зняття закарпатців з турніру.

Звісно, це створить певні проблеми при визначенні учасників другого етапу першолігової першості, адже тепер в групі «А» буде на одну команду менше, але думаю, що знайдемо вихід з цього становища», – заявив Каденко для Sport.ua.

  • Наразі Хуст посідає останнє, дев'яте місце в турнірній таблиці групи А Першої ліги України, маючи нуль очок.
  • Закарпатці вже встиг програти Поділлю (0:1), Ниві Тернопіль (2:3) та Епіцентру (2:5).
  • Наступний тур у Хуста запланований на п'яте вересня, коли вони повинні прийняти харківський Металіст.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт