Перша ліга

Розкрито правду про атмосферу в Інгульці часів Лупашка: ексворотар команди Поворознюка сказав все, що думає

Переглядів 1822
Віктор Глухенький
1 голос
Валерій Восконян. Фото: ФК Інгулець (Петрове)
Воротар СК Полтава Валерій Восконян розповів про своє перебування у структурі Інгульця та повідав про атмосферу, яка панувала у команді з Петрового, коли нею керував Владислав Лупашко.

Валерій Восконян, який став чемпіоном Першої ліги у складі Інгульця в сезоні 2023/24 років, з теплотою пригадав час проведений у команді з Петрового.

«Про Інгулець можна багато розповісти. Мені дуже подобалося, що колектив був справді сім'єю. Окрім футбольних моментів, мені пригадуються такі теплі зустрічі, під час яких ми смажили шашлик, варили юшку. Хлопці були один за одного». 

Окремо Восконян розповів про ставлення до свого колишнього наставника, ексголовного тренера Інгульця Владислава Лупашка.

«Лупашко – один із найкращих тренерів, з якими доводилося працювати. Його тренерський штаб працював у прямому сенсі 24/7. Владислав Вікторович зібрав довкола однодумців. У нього дійсно сучасний підхід до роботи. Він молодий, щодня навчається, до того ж ще й хороший психолог.

Перед іграми він завжди міг підібрати правильні слова для колективу, змотивувати. А його помічники Єрмаков і Шуст працювали – складалося таке враження – щоночі. Ти зранку прокидаєшся, а в тебе вже в особистому чаті відео для розбору», – розповів  голкіпер в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол».

Саме Восконян був визнаний найкращим гравцем вересни у Першій лізі за версією сайту «Український футбол».

  • Загалом у поточному сезоні страж воріт СК Полтава провів вісім матчів у всіх офіційних турнірах: три пропущені голи, шість поєдинків «на нуль». 
  • За Інгулець Восконян зіграв всього два поєдинки.

Сайт «Український футбол» за підсумками кожного місяця визначає найкращих у всіх лігах чемпіонату України з футболу. Інтерв’ю з героями серпня 2024 року тут: 

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт