Перша ліга

У Прикарпаття проблеми – за справу взялося ДБР: розповідаємо, що трапилося

Переглядів 6032
Артем Жилінський
2 голоси
Емблема Прикарпаття . Фото: Google
Державне бюро розслідувань доповіло про підозру у справі фіктивного зарахування на військову службу кількох футболістів, пов'язаних із ФК Прикарпаття, який виступає в Першій лізі.

За інформацією ДБР, розслідування виявило, що у серпні поточного року було розкрито схему фіктивного зарахування на військову службу до підрозділів охорони Івано-Франківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 

Відповідно до слідства, командир цієї роти зарахував до військової служби семерих людей, включаючи гравців та тренерів місцевої професійної футбольної команди. Всі вони, за фактом, не виконували військових обов'язків та вважалися службовцями лише на папері.

Ці особи на «папері» проходили службу протягом 1100 днів, отримуючи відповідне фінансове та матеріальне забезпечення від держави. Загалом витрати на фіктивних військовослужбовців оцінюються майже в 1,5 мільйона гривень, як неправомірно виплачені їм кошти.

  • На початку повномасштабного вторгнення Прикарпаття оголосило, що 14 гравців та тренери команди вступили до лав ЗСУ. Після того клуб перейменувався на Прикарпаття ЗСУ.
  • Прикарпаття має 13 очок та займає сьому позицію в групі А Першої ліги.
  • Наступний матч команди з Івано-Франківську пройде 22 жовтня в рідних стінах проти Буковини.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт