Перша ліга

«‎Він не жадібний»: Циганик відреагував на новину, що Ракицький може купити український клуб

Переглядів 315
Віктор Глухенький
1 голос
Ярослав Ракицький. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Футбольний журналіст-блогер та коментатор Ігор Циганик відреагував на чутки, що колишній капітан донецького Шахтаря Ярослав Ракицький має намір придбати першоліговий ФСК Маріуполь.

Ігор Циганик прокоментував новину про те, що Ярослав Ракицький, який нині перебуває у статусі тимчасово безробітного, може стати власником ФСК Маріуполь.

«У Ракицького є така слава – він багатьом людям допомагав грошима. Займав, давав, допомагав... І він не жадібний... Багато його друзів, знайомих, футболістів це наголошували. Думаю, Ракицький за кар'єру заробив трохи грошей.

Не знаю, який бюджет у ФСК Маріуполь, але я не думаю, що він може тягнути його сам, але цілком можливо, що клубу з рідного регіону може допомогти», –  розповів Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • Ракицький виступав у Шахтарі в період з 2009-го по 2019-й і з 2023-го по 2024 рр.: 358 матчів, 18 голів і 35 результативних передач.
  • Також українець захищав кольори російського Зеніту з Санкт-Петербурга та турецької Адани Демірспор.
  • У складі національної збірної України захисник відіграв 54 поєдинки, забив чотири голи та віддав три асисти.
  • ФСК Маріуполь після восьми турів має в активі 11 очок та займає четверту сходинку у турнірні таблиці Першої ліги (Група В).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт