Перша ліга

Власника грошовитого українського футбольного клубу розшукує ФБР? Бізнесмен поставив крапку у претензіях

Переглядів 964
Богдан Чернишевський
1 голос
Володимир Дубинський. Фото: ФК Буковина
Президент Буковини Володимир Дубинський прокоментував інформацію про кримінальне переслідування з боку американського Федерального бюро розслідувань (ФБР).

Президент Буковини Володимир Дубинський прокоментував інформацію про його розшук з боку ФБР.

Дубинський пояснив, чому припинили існування інші його спортивні проекти – баскетбольний і волебольний Прометей. 

«Чого ми психанули [з припиненням існування СК Прометей]? Бо під час війни, коли ти допомагаєш спорту – це дійсно соціальний проєкт. Ми ж розуміємо, що це проєкт не для заробляння грошей і ми сподівались, що це буде стимулом для всіх».

Голова клубу зазначив, що під час повномасштабної російської агресії проти України він справно платить всі податки. 

«Розумієте, гроші, які заробляються, більша частина з них витрачалась на спорт. Мені це подобається. Під час війни ми сказали собі, що потрібно офіційно платити податки, гроші, щоб все було в білу. Були деякі непорозуміння, в нас були питання».

Бос Буковини заявив, що в його розпорядженні знаходяться документи, згідно з якими він не перебуває в розшуку Інтерполу. 

«Я можу сказати, що в мене є офіційний документ, підписаний, зі штампом Інтерполу, що ми не знаходимось ні у якому розшуку. Ми вільні люди. Це якась дурниця».

Дубинський розповів, чи може він офіційно виїжджати за кордон. 

«Я виїжджав за кордон, я можу виїжджати за кордон. В мене є українські паспорти, як годиться. Ми не любимо підіймати цю тему підіймати, бо це така тема, я не розумію, чому вона стала політичною». 

Також він відповів на питання, чи є офіційні претензії до нього з боку правоохоронних органів. 

«Деякі наші вороги – їм щось не подобається. На сьогодні ми точно не маємо ніяких питань з боку правоохоронних органів чи Інтерполу», – сказав Дубинський ютуб-каналу «ТРЕНДЕЦЬ».

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт