Авторські матеріали

Україна вийшла до 1/2 фіналу ЧС з футзалу, Довбик знову забив за Рому, Динамо програло Лаціо в ЛЄ: огляд головних подій тижня

Переглядів 156
Андрій Каплун
2 голоси
Фото: pixabay
Сайт «Український футбол» пропонує пригадати найголовніші події та найяскравіші ексклюзивні інтерв'ю минулого тижня – з 23-го по 29 вересня 2024 року.

«УФ» пригадує головні події минулого тижня:

  • київське Динамо програло італійському Лаціо в номінально домашньому матчі першого туру загального етапу Ліги Європи (0:3);
  • український форвард Роми Артем Довбик забив свій перший єврокубковий гол за італійську команду в домашньому матчі проти іспанського Атлетика (1:1);
  • український вінгер Челсі Михайло Мудрик зробив першу результативну дію в поточному сезоні в поєдинку 1/16 фіналу Кубка англійської ліги проти Барроу (5:0);
  • донецький Шахтар втратив очки в матчі восьмого туру УПЛ проти рівненського Вереса (1:1);
  • національна збірна України з футзалу вийшла до 1/2 фіналу Чемпіонату світу в Узбекистані.

Це та багато іншого – в огляді головних подій минулого тижня від сайту «Український футбол».

Динамо стартувало в Лізі Європи: команда Шовковського програла Лаціо

У середу, 25 вересня київське Динамо стартувало у загальному етапі Ліги Європи. Команда Олександра Шовковського програла італійському Лаціо в номінально домашньому матчі першого туру, який відбувся в німецькому Гамбурзі (0:3).

Відео голів матчу Динамо – Лаціо можна переглянути в телеграм-каналі «Український футбол. Онлайн»

Відомий спортивний коментатор Кирило Круторогов представив Лаціо в спеціальному авторському матеріалі напередодні гри.

Динамо програло Лаціо, фото: ФК Динамо Київ

Підсумки матчу Динамо з Лаціо ексклюзивно для «УФ» підвели колишні головні тренери київського клубу:

Вже в четвер, 3 жовтня Динамо зіграє на виїзді з німецьким Хоффенхаймом в матчі другого туру загального етапу Ліги Європи.

Довбик забив свій перший єврокубковий гол за Рому: українець відзначився в третьому матчі поспіль

Форвард національної збірної України Артем Довбик забив гол у домашньому матчі першого туру загального етапу Ліги Європи, у якому його Рома зіграла внічию з іспанським Атлетиком у четвер, 26 вересня (1:1).

Відео голу Довбика можна переглянути у телеграм-каналі «Український футбол. Онлайн»

Це перший єврокубковий гол українського форварда за римську команду. Довбик відзначився у третьому поєдинку Роми поспіль, але продовжити свою гольову серію в домашньому матчі шостого туру Серії А против Венеції не зміг (2:1).

Мудрик зробив першу результативну дію за Челсі в сезоні: українець оформив ассист в матчі Кубку ліги

Український півзахисник лондонського Челсі Михайло Мудрик віддав гольову передачу на португальця Педру Нету на 48-й хвилині домашнього матчу 1/16 фіналу Кубка англійської ліги проти команди четвертого дивізіону Барроу у вівторок, 24 вересня (5:0).

Відео асиста Мудрика можна переглянути в телеграм-каналі «Український футбол. Онлайн»

Це перша результативна дія 23-річного українського хавбека у сезоні 2024/25.

Михайло Мудрик, фото: Getty Images

Українська Прем'єр-ліга: Шахтар втратив очки в матчі з Вересом, Динамо та Олександрія здобули чергові перемоги

Донецький Шахтар втретє в сезоні втратив очки у матчі української Прем'єр-ліги. У стартовому поєдинку восьмого туру «гірники» не змогли обіграти на виїзді рівненський Верес у п'ятницю, 27 вересня (1:1). На гол Георгія Судакова з пенальті господарі відповіли влучним ударом Дмитра Кльоца.

Відео голів матчу Верес – Шахтар можна переглянути в телеграм-каналі «Український футбол. Онлайн»

Олександрія обіграла криворізький Кривбас на виїзді завдяки голу форварда Олександра Філіппова (1:0) і поступається Динамо на вершині таблиці лише за різницею м'ячів.

Відео голу Філіппова можна переглянути в телеграм-каналі «Український футбол. Онлайн»

Динамо вперше в історії зіграло з Лівим Берегом у новому київському дербі та здобуло впевнену перемогу у неділю, 29 вересня (3:0).

Дебютними голами за Динамо відзначилися центрбек Тарас Михавко та півзахисник Валентин Рубчинський, а опорник Володимир Бражко забив шедевральний м'яч із центру поля.

Відео голів Динамо в київському дербі можна переглянути в телеграм-каналі «Український футбол. Онлайн»

Минулого тижня «УФ» та Sport-Express.ua опублікували декілька ексклюзивних інтерв'ю з відомими в УПЛ особистостями: 

Євген Коноплянка, колаж: «Український футбол»

Окрім цього, креативний директор «УФ» Артур Валерко в спеціальних авторських матеріалах зібрав рейтинги топ-10 трансферів Першої ліги та Другої ліги.

Тимощук взяв участь у воєнному аукціоні на підтримку Курської області: колишня дружина зрадника відреагувала на вчинок

Колишній півзахисник Шахтаря та збірної України Анатолій Тимощук, який зрадив нашу країну та продовжує працювати в російському Зеніті та мовчить на тему війни, відзначився ганебним вчинком – взяв участь у воєнному аукціоні на підтримку Курської області. Лот Тимощука, футболка Зеніта з його підписом, був проданий за 700 тисяч рублів (приблизно 7500 доларів).

Колишня дружина Тимощука Надія Навроцька в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua висловилась про черговий зашквар зрадника України і пригадала невідомі досі факти із його біографії.

Сайт «Український футбол» розповів про досі офіційно зареєстрований спільний бізнес Тимощука та його екс-партнера по Шахтарю та збірній України Сергія Попова.

Збірна України на Чемпіонаті світу з футзалу: команда Косенка вийшла до 1/2 фінала

Національна збірна України з футзалу минулого тижня здобула дві перемоги в двох матчах плей-офф Чемпіонату світу в Узбекистані та вийшла до 1/2 фіналу:

Відео голів збірної України в матчах з Нідерландами та Венесуелою можна переглянути в телеграм-каналі «Український футбол. Онлайн»

В півфіналі Чемпіонату світу з футзалу збірна України зіграє з Бразилією в середу, 2 жовтня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт