Ліга Чемпіонів

Динамо почуло суворий вирок: статистичний портал оцінив шанси команди Шовковського на вихід в основний етап ЛЧ

Переглядів 5851
Артем Жилінський
4 голоси
Динамо - Партизан. Фото: Google
Аналітики статистики з Football Meets Data вирахували математичні шанси київського Динамо на прохід шотландського Рейнджерс у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів.

Київське Динамо готується до третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де їм доведеться зустрітися з шотландським Рейнджерс. На кону – вихід у наступний етап турніру, який наближає до основної сітки ЛЧ.

Аналітики платформи футбольної статистики Football Meets Data вже оцінили шанси на успіх. Згідно з їхніми розрахунками, Рейнджерс, Зальцбург, Твенте та Динамо потрапили до підгрупи команд, що проходять «шляхом ліг», де біло-сині йдуть останніми. 

Шанси киян на проходження Рейнджерс оцінюються у 36%, а на потрапляння до основного етапу Ліги чемпіонів – лише у 13%.

  • У разі невдачі на будь-якій стадії кваліфікації Ліги чемпіонів, Динамо автоматично вирушить в основний етап Ліги Європи.
  • Нагадаємо, що у другому раунді кваліфікації ЛЧ Динамо за сумою двох матчів впевнено пройшло Партизан, двічі розгромивши сербську команду (6:2, 3:0).
  • Перший поєдинок проти Рейнджерс Динамо зіграє вже сьогодні о 21:00. Матч-відповідь пройде у шотландському Глазго та відбудеться 13 серпня. У разі проходу далі в раунді плей-оф кияни зустрінуться з переможцем пари Зальцбург-Твенте.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт