Ліга Чемпіонів

Кат Шахтаря, легенда Бундесліги та інші: відомі претенденти на звання гравця тижня у Лізі чемпіонів

Переглядів 68
Артем Жилінський
1 голос
Роберт Левандовскі. Фото: Барселона
Закінчилися усі перші матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. УЄФА склало свою четвірку гравців, які претендують на нагороду найкращого гравця тижня.

УЄФА оголосила список із чотирьох претендентів на звання найкращого гравця тижня у Лізі чемпіонів.

До цього списку увійшли форварди з Барселони та Інтера - Роберт Левандовскі та Марко Арнаутович відповідно. Також вінгер Порту Галено та півзахисник ПСВ Джої Верман. 

Усі, за винятком гравця голландського клубу, відзначилися голами у перших матчах 1/8 фіналу Ліги чемпіонів минулого тижня. Переможця буде обрано шляхом голосування на офіційному сайті УЄФА.

  • Гравець Порту Галено двічі грав проти Шахтаря на груповому етапі цьогорічної Ліги чемпіонів. Відзначимо, що португальська команда двічі перемогла «гірників», а гравець відзначився чотирма голами та двома асистами в цих поєдинках.
  • Левандовскі провів 375 матчів за мюнхенську Баварію, у яких відзначився 344 голами та віддав 73 асисти. Польський футболіст виступав за червоних з сезону 2014/15 по 2021/22.
  • Форвард також відомий своїми виступами за дортмундську Боруссію. Роберт зіграв 187 матчів за жовтих, забивши 103 м’ячі та віддавши 42 гольові передачі. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт