Ліга Чемпіонів

Легенда Динамо висловився про матч-відповідь киян із Зальцбургом в ЛЧ: ексгравець дав цінну пораду Шовковському

Переглядів 514
Артем Жилінський
2 голоси
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Колишній півзахисник київського Динамо Віталій Косовський поділився своїми думками щодо майбутнього матчу біло-синіх проти австрійського Зальцбурга в кваліфікації Ліги чемпіонів.

Ексгравець Динамо Віталій Косовський вважає, що поразка 0:2 у першому матчі киян проти Зальцбурга не ставить хрест на шансах команди Олександра Шовковського потрапити до Ліги чемпіонів.

Експерт зазначив, що Динамо має забити швидкий м’яч в Австрії, тому наставник киян має зробити певні зміни у стартовому складі.

«У матчі-відповіді буде вперта боротьба буквально на кожному клаптику футбольного поля. Як на мене, динамівці будуть робити ставку на швидкий гол, тому не виключена поява в стартовому складі мобільних Олександра Тимчика та Назара Волошина. 

Якщо кияни заб'ють першими, то відразу повернеться інтрига, а, беручи до уваги молодість гравців Зальцбурга, їм може забракнути холоднокровності, не обійдеться без помилок. Сподіваюсь, що керманич киян Олександр Шовковський прораховує зараз всі варіанти й зупиниться на тому, який принесе найбільше користі. Я налаштований оптимістично», – сказав Косовський у коментарі Sport.ua.

  • Поєдинок-відповідь фінальної кваліфікації Ліги чемпіонів між Зальцбургом та Динамо заплановано на 27 серпня.
  • Початок матчу о 22:00 за Києвом. 
  • Переможець протистояння отримає путівку в основний етап Ліги чемпіонів.
  • Команда, яка вилетить, продовжить боротьбу вже у Лізі Європи.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт