Ліга Чемпіонів

Луніна навіть не візьмуть у Лондон: українець не поїде з командою на фінал Ліги чемпіонів – всі подробиці

Переглядів 7313
Владислав Лютостанський
5 голосів
Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Хвороба українського голкіпера мадридського Реалу Андрія Луніна виявилась настільки серйозною, що він може навіть не поїхати з командою до Лондона на фінал Ліги чемпіонів.

У суботу, 1 червня, о 22:00 за Києвом на стадіоні «Вемблі» розпочнеться фінальний матч Ліги чемпіонів 2023/24, у якому мадридський Реал зустрінеться з дортмундською Боруссією.

Ворота іспанського клубу в поєдинках плей-оф успішно захищав Андрій Лунін. Однак повернення після важких травм досвідченого голкіпера Тібо Куртуа не пішло на користь українцеві.

Разом з тим Лунін пропустив вже третє поспіль тренування команди через хворобу, про що повідомляв Карло Анчелотті.

За інформацією іспанського журналіста Мігеля Анхеля Діаса, яку він оприлюднив у власному Х-акаунті, Андрій навіть не поїде разом з командою до Лондона на фінальний поєдинок Ліги чемпіонів, щоб не заразити команду.

«Лунін хворий на грип В і, швидше за все, завтра він не зможе поїхати з командою в Лондон, щоб уникнути зараження. Пізніше буде зроблена спроба дозволити йому приєднатися до делегації».

  • Лунін зіграв 31 поєдинок в усіх офіційних турнірах за Реал цього сезону: пропустив 32 голи та оформив 12 клішнитів.
  • В активі українського голкіпера завойовував трофей Ліги чемпіонів у сезоні 2021/22.
  • Ворота мадридців у тому фінальному поєдинку проти Ліверпуля (1:0) захищав саме Куртуа, який був визнаний найкращим гравцем тієї гри.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт