Ліга Чемпіонів

Луніна не допустили до тренувань з командою Реалу: в Іспанії розкрили деталі і сказали, хто вийде у фіналі ЛЧ

Переглядів 5149
Данило Моісеєнков
3 голоси
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал Мадрид
Український воротар Реалу Андрій Лунін третій день не тренується з командою через хворобу. Воротар збірної України не зіграє в фіналі Ліги чемпіонів.

У суботу, першого червня, Реал у Лондоні зіграє проти Боруссії Дортмунд у фіналі Ліги чемпіонів.

Андрій Лунін перед цим поєдинком перехворів на лихоманку, і кілька днів не тренується з рештою мадридської команди.

У середу український воротар провів індивідуальне тренування, оскільки все ще існує невеликий ризик поширити хворобу на інших гравців.

Лунін не тренувався в понеділок і вівторок, тож зможе провести лише два тренування перед фіналом: у четвер перед вильотом до Лондона, а в п'ятницю вже на «Вемблі».

Згодом стало відомо, що українця не візьмуть у Англію разом з делегацією.

За повідомленням видання OkDiario, якщо і були якісь сумніви стосовно того, хто буде захищати ворота Реалу в фіналі, то тепер все стає очевидним.

План головного тренера команди Карло Анчелотті та його штабу полягає в тому, щоб у Лондоні зіграв Тібо Куртуа.

«Якщо настане моя черга грати, то реальність така, що я почуваюся дуже добре і перебуваю у своїй найкращій формі. Я сказав це після фіналу в Парижі, якщо мені не доведеться робити жодного сейву і ми переможемо, я теж буду радий.

Я намагаюся бути там, де я потрібен команді. Я думаю, що мені вдалося показати в матчах, які я зіграв, що якщо прийде моя черга грати у фіналі, я буду готовий на 200%», – сказав Куртуа для цього видання.

  • Нагадаємо, що після того, як бельгієць відновився від важких травм, він провів чотири матчі, в яких не пропустив жодного м'яча.
  • Лунін в цьому сезоні зіграв у 31-му поєдинку: 32 голи пропущено та 12 зустрічей «на нуль».
  • Реал вже виграв Ла Лігу та Суперкубок Іспанії, а у разі перемоги першого червня, це буде вже 15-та Ліга чемпіонів для клубу та друга особисто для Андрія.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт