Ліга Чемпіонів

Не Ярмоленко і не Шапаренко: журналіст назвав гравця Динамо, який виглядав «божевільним‎» у грі з Рейнджерс

Переглядів 2707
Артем Жилінський
4 голоси
Олександр Караваєв. Фото: ФК Динамо Київ
Відомий журналіст Михайло Співаковський висловився щодо гри Олександра Караваєва у першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між Динамо та Рейнджерс (1:1).

Нещодавно київське Динамо втратило перемогу на останніх секундах гри проти Рейнджерс (1:1) в рамках кваліфікації до Ліги чемпіонів.

Спортивний журналіст Михайло Співаковський вважає, що Олександр Караваєв чудово проявив себе в цьому поєдинку, не зважаючи на свій вік. Також експерт відзначив гольову комбінацію команди Олександра Шовковського. 

«Гра з Рейнджерс була побудована на вільному просторі праворуч. Караваєв як для 32 років виглядав божевільним. Він просувався на швидкості, пробігав перші 20-25 метрів, опускаючи весь блок Рейнджерс. Але проблема була в тому, що розіграші на цьому правому напівфланзі завершувалися кросами в штрафний майданчик, а там їх тупо не було кому замикати на штанзі. 

Поки Ярмоленко не показав, де треба бути, коли йде цей крос. Ванату оплески. І Караваєву, який відібрав м'яч, обіграв один в один і віддав передачу на хід», – сказав Співаковський на ютуб-каналі «ТаТоТаке».

  • Матч-відповідь Рейнджерс – Динамо відбудеться 14 серпня. 
  • У разі проходу до четвертого раунду відбору динамівці зіграють із переможцем пари Зальцбург – Твенте.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт