Ліга Чемпіонів

«‎Після цього ініціативою повністю заволоділи кияни»: Сабо назвав ключовий момент матчу Динамо з Рейнджерс

Переглядів 801
Артем Жилінський
2 голоси
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер Динамо Йожеф Сабо висловився щодо переможного матчу команди Олександра Шовковського проти Рейнджерс (2:0) у кваліфікації до Ліги чемпіонів.

Учора, 13 серпня, київське Динамо здобуло переконливу перемогу над шотландським Рейнджерс на виїзді з рахунком 2:0, що забезпечило їм вихід в останній етап кваліфікації Ліги чемпіонів.

Відомий експерт Йожеф Сабо заявив, що йому сподобалася гра Динамо в цьому матчі, а також він відзначив вплив Олександра Шовковського на виступ киян.

«Динамо зіграло дуже добре, мені сподобалось. Так, в першому таймі за рівного футболу Рейнджерс більше м’ячем володів, і ми обійшлися без гольових моментів, однак, так вже побудував гру Шовковський – це його бачення».

Сабо відзначив, що червона карта футболісту Рейнджерс серйозно вплинула на перебіг поєдинку. Також експерт похвалив динамівців за їхню холоднокровність під час гри в більшості.

«На гру вплинуло вилучення футболіста Рейнджерс. Після цього ініціативою повністю заволоділи кияни, треба віддати належне нашій команді, яка вміло цим скористалася. Важливо, що Динамо не побігло авантюрно вперед, а спокійно спочатку позбавило шотландців м’яча, а потім з кожною хвилиною посилювало тиск на ворота суперника», – сказав Сабо для Footboom.

  • Перший матч із Зальцбургом Динамо зіграє на номінально домашньому полі 20 серпня. Поєдинок-відповідь у Австрії відбудеться 27 серпня.
  • Нагадаємо, що в основній сітці нової Ліги чемпіонів зіграє чемпіон України донецький Шахтар.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт