Ліга Чемпіонів

Син легенди Шахтаря пішов проти батька та хрещеного і зрадив «гірників‎»: скандальна заява перед грою у ЛЧ

Переглядів 431
Артем Жилінський
1 голос
Максим Воробей. Фото: Google
17-річний український півзахисник Максим Воробей, який виступає за Болонью U-18, зізнався, за кого буде вболівати у матчі італійської команди проти донецького Шахтаря в рамках Ліги чемпіонів.

Максим Воробей, син легендарного гравця Шахтаря Андрія Воробея, який з літа цього року виступає за італійську Болонью U-18, зізнався, що у зустрічі між червоно-синіми та донеччанами його підтримка буде на боці зовсім не чемпіона України.

«За кого я вболіватиму у матчі перших команд Болоньї та Шахтаря в рамках першого туру загального етапу Ліги чемпіонів? Я гравець Болоньї, тому вболіватиму за «червоно-синіх», хоча тренер донецького Шахтаря U-19 Олексій Бєлік – це мій хрещений батько і він грав з моїм батьком», – заявив Максим Воробей для пресслужби Болоньї.

  • Після шести турів Шахтар має в активі дев'ять очок та займає сьому позицію у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на формально домашньому полі прийматиме київську Оболонь. Поєдинок заплановано на 23 вересня. Початок гри о 18:00.
  • Завтра, 18 вересня, «гірники» зіграють поєдинок першого туру основного етапу Ліги чемпіонів проти італійської Болоньї.
  • Початок гри на стадіоні «Ренато Д’арра» о 19:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт