Ліга Чемпіонів

Жирона написала історію без Циганкова: як завершився матч іспанців у Лізі чемпіонів з іншим відомим українцем

Переглядів 75
Богдан Чернишевський
2 голоси
Гравці Жирони. Фото: ФК Жирона
Іспанська Жирона здобула дебютну перемогу в Лізі чемпіонів. У матчі третього туру головного європейського клубного турніру каталонський клуб переграв словацький Слован з рахунком 2:0.

Жирона виграла свій дебютний матч у Лізі чемпіонів, взявши гору над Слованом з рахунком 2:0.

Господарі поля зуміли відкрити рахунок наприкінці першого тайму, відзначився Мігель Гутьєррес. Положення на табло залишалося незмінним аж до 73-ї хвилини, коли перевагу Жирони подвоїв Хуанпе, встановивши остаточний підсумок зустрічі.

Українець Віктор Циганков не брав участь у матчі, він відновлюється після травми. За словацький клуб зіграв український хавбек Данило Ігнатенко. Він вийшов на поле в стартовому складі, провів 78 хвилин і не відзначився результативними діями. Портал Sofascore оцінив його в 6,1. WhoScored поставив оцінку 5,5.

Ліга чемпіонів УЄФА, третій тур

Жирона – Слован – 2:0 (1:0)

Голи: Мігель Гутьєррес, 42, Хуанпе, 73.

  • Після трьох зіграних турів Жирона йде на 20-му місці в таблиці Ліги чемпіонів з трьома очками. Наступний матч у турнірі команда проведе проти нідерландського ПСВ 5 листопада о 19:45 по Києву.
  • Слован займає 36-е місце в Лізі чемпіонів без набраних очок. 5 листопада о 19:45 за київським часом словацький клуб прийме загребське Динамо.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт