Ліга Європи

«Таке відчуття, що граємо в Лізі чемпіонів»: Суркіс поскаржився на жеребкування Динамо у Лізі Європи

Переглядів 438
Андрій Піскун
1 голос
Ігор Суркіс. Фото: Google
Сьогодні, 26 серпня, Стамбулі відбулося жеребкування групового етапу Ліги Європи сезону–2022/23. Динамо дізналось своїх суперників на цій стадії турніру.

Президент київського клубу Ігор Суркіс прокоментував результати жеребкування. Суперниками Динамо стали: Ренн, Фенербахче та кіпрський АЕК.

«Дуже сильні суперники. Є таке відчуття, що ми граємо у групі Ліги чемпіонів. Ренн, як і ми, ще зовсім недавно грав у цьому турнірі, це дуже серйозний колектив, який щороку робить якісні трансфери. Усі ми бачили, як кіпрський АЕК двічі обіграв Дніпро-1», – цитує Суркіса прес-служба клубу.

Також Суркіс виділив майбутні матчі з Фенербахче, з яким Динамо грало у кваліфікації Ліги чемпіонів цього сезону. За сумою двох поєдинків команда Мірчі Луческу була сильнішою за турецького гранда – 0:0, 2:1 д.ч.

«Про Фенербахче я зовсім мовчу, ця команда стає сильнішою і сильнішою з кожним місяцем. Впевнений, вони хочуть помститися нам та взяти реванш, бо матчі будуть дуже цікавими. І я вас запевняю – вони нічим не поступляться іграм Ліги чемпіонів. Може, я не дуже задоволений жеребом, але наші гравці напевно стануть досвідченішими та сильнішими, граючи проти іменитих суперників».

Не вдалось завантажити відео.

Команди проведуть усі шість матчів групового етапу Ліги Європи за два місяці – з вересня до початку листопада. Переможці груп виходять безпосередньо до 1/8 фіналу. Другі місця – зіграють стикові матчі із третіми командами групового етапу Ліги чемпіонів.

Власники третіх місць вирушать у стикові матчі Ліги конференції з командами, які посіли друге місце на груповій стадії цього турніру.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт