Єврокубки

Увірвася до топ-10 найкращих голеадорів ЛЧ: форвард Шахтаря забив Барселоні і опинився в компанії з Голандом

Переглядів 1051
Дмитро Котков
1 голос
Сікан із партнерами святкують гол у ворота Барси. Фото: Google
22-річний український нападник Данило Сікан своїм голом за Шахтар у ворота Барселони наблизив себе до списку найкращих гравців Ліги чемпіонів.

Вчора донецький Шахтар у рамках групового раунду Ліги чемпіонів у Гамбурзі в номінально домашньому поєдинку переграв каталонську Барселону з рахунком 1:0. Переможним голом у першому таймі відзначився нападник «гірників» Данило Сікан.

Цей гол для 22-річного українського форварда став у цій Лізі чемпіонів уже третім. З таким показником нападник збірної України увійшов до топ-10 найкращих снайперів найпрестижнішого єврокубку. 

Також по три м’ячі забили Хуліан Альварес (Ман Сіті), Габріел Жезус (Арсенал), Расмус Гойлунд (Ман Юнайтед), Браїс Мендес (Реал Сосьєдад) та Джуд Беллінгем (Реал Мадрид). По чотири м'ячі забили Еванілсон (Порту), Антуан Грізманн (Атлетіко Мадрид) та Ерлінг Голанд (Ман Сіті). Найкращим бомбардиром на даний момент є з п'ятьма голами Альваро Мората (Атлетіко Мадрид).

  • В іншому поєдинку квартету Н Порту виграв у Антверпена (2:0).
  • На даний момент у групі є лідером Барселона, в якої дев’ять очок. У другого Порту також дев’ять балів, а у третього Шахтаря – шість. Четвертий Антверпен не набирав очок.
  • Наступні матчі в Лізі чемпіонів Шахтар зіграє проти Антверпена (28.11) та проти Порту (13.12).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт