Ексклюзив

Місце Дружби в Першій лізі: яка позиція МФК Металург, якщо ФК Хуст не візьме участь

Переглядів 1712
Олександр Карпенко
3 голоси
Гравці МФК Металург, фото: МФК Металург
МФК Металург може уникнути пониження в класі, якщо ФК Хуст не знайде можливості заявитися на сезон. Вакантне місце у Першій лізі залишається відкритим.

Після того, як чемпіон Другої ліги Дружба вирішила не заявлятися на наступний сезон, ФК Хуст висловив бажання зберегти за собою місце у Першій лізі. Колектив із Закарпаття до кінця тижня має визначитись, чи зможе він підтвердити участи в наступному сезоні.

Якщо в Хуста не вийде, відповідно, право зіграти у Першій лізі переходить наступній команді – МФК Металург, який через скорочення бюджету владою міста Запоріжжя догравав чемпіонат вихованцями місцевої ДЮСШ, котрі були переведені з Металурга-2

Сайт «Український футбол» звернувся до МФК Металург, щоб дізнатися позицію клубу, якщо надійде пропозиція від ПФЛ, але прес-секретар клубу Руслан Левицький зазначив, що допоки не буде офіційно представлено нове керівництво клубу, він не уповноважений говорити на цю тему.

Варто зазначити, що МФК Металург розпочав підготовку до нового сезону на чолі з новим тренерським штабом. Головному тренеру Володимиру Шаповалу допомагатимуть Андрій Зубченко та Сергій Ковальов, тренер воротарів Олексій Мельник і тренер із фізичної підготовки Олександр Шевченко.У першому літньому спарингу запоріжці мінімально поступилися Кременю (0:1)

За підсумками сезону 2023/24 Металург вилетів у Другу лігу, програвши в перехідних матчах ФК ЮКСА (1:3, 0:4).

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт