Ексклюзив

Що насправді сталося в Минаї? Наші джерела в УАФ пояснили ситуацію довкола матч-фіксингу та позиції клубу

Переглядів 2500
Віктор Глухенький
5 голосів
Будинок футьолу. Фото: Google
Журналісти «Українського футболу» розвідали ситуацію довкола поєдинку Першої ліги між Минаєм та тернопільською Нивою (0:2), який потрапив під підозру з грифом «договірний».

Як стало відомо сайту «‎Український футбол» з власних джерел в УАФ, розслідування навколо поєдинку Першої ліги між Минаєм та тернопільською Нивою (0:2) вийшло на фінішну пряму.

«Минай звернувся до комітету етики і чесної гри з підозрою, що їх гравці грали нечесно. Попросили спеціалістів перевірити чи був підозрілий рух ставок/коефіцієнтів. На букмекерських ринках, де можна було ставити суттєві гроші цього матчу навіть не було в лінії.  Аналіз показав, що жодних інших підозрілих рухів не було.

Всю зібрану інформацію працівники служби внутрішніх розслідувань протиправної поведінки учасників футбольних змагань передали в Минай», – повідомило джерело.

🔥 Читайте також: «Важко здати матч, щоб це було непомітно»: Бандура – про завершення співпраці з Минаєм та відлуння матчу з Нивою.

  • Минай після шести турів має у доробку п’ять залікових балів та посідає четверту сходинку у турнірній таблиці Першої ліги (Група А).
  • У наступному турі команда Желько Любеновича вдома прийматиме харківський Металіст. Поєдинок заплановано на 21 вересня. Початок гри о 17:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт