Ексклюзив

Український тренер виїхав в Канаду: президент клубу назвав причини такого рішення та оголосив нового наставника команди

Переглядів 692
Павло Клименко
2 голоси
Микола Лиховидов і Андрій Пархоменко, фото: ФК Реал Фарма
Президент Реал Фарми Микола Лиховидов ексклюзивно сайту «Український футбол» прокоментував від'їзд головного тренера одеської команди Андрія Пархоменка в Канаду.

Сьогодні з’явилась новина, що головний тренер аутсайдера Другої ліги – Реал Фарми – Андрій Пархоменко залишив свій пост і виїхав у Канаду.

Сайт «Український футбол» звернувся до президента одеського клубу Миколи Лиховидова з проханням прокоментувати ситуацію з виїздом Пархоменка з України.

– Миколо Івановичу, з’явилася інформація, що головний тренер Реал Фарми Андрій Пархоменко залишив клуб і виїхав у Канаду. Це правда?

– Це правда. Після матчу з Рухом-2 (0:2), який відбувся 22 вересня, вже було відомо про це, хоча Андрій Пархоменко був присутній на цій грі, і вони з Валентином Полтавцем разом керували у поєдинку проти львівської команди.

Я думаю, багато хто пам’ятає Полтавця як класного гравця, і тренер він непоганий. Тому Валентин Миколайович буде в.о. головного тренера Реал Фарми.

«Виїхав до дружини та трьох дітей»

– Яка причини виїзду Пархоменка у Канаду? 

– Пархоменко минулої зими вже їздив у Канаду, тоді ж туди перебралася його дружина з трьома дітьми, він також роздумував щодо переїзду. Ми самі його відпустили, тим більше, всі ж розуміють, що він не може залишати там дружину з дітьми заради команди. Я вважаю, що сім’я – на першому місці.

Пархоменко два роки плідно пропрацював з Реал Фармою, він багато нам дав. Команда з ним тепло попрощалася. Але це життя, будемо рухатися далі.

Я думаю, гірше не буде, Полтавець повинен справитися, він довго був помічником у Пархоменка. Час покаже, як воно буде, поки що Полтавець працюватиме в якості в.о. головного тренера. Прийде результат, тоді будемо вирішувати його долю.

«Прийде результат – вирішуватимемо долю наступника»

– Когось будете запрошувати у помічники Полтавцю?

– Зараз багато тренерів працевлаштовані, навряд чи хтось згодиться на тимчасову роботу. Я думаю, що хтось зі старших футболістів команди буде допомагати у тренувальному процесі. Різких рухів до зими ми робити не будемо. 

  • Наразі Реал Фарма займає останнє, 10-е місце в турнірній таблиці Другої ліги групи А, набравши три очки в семи матчах.
  • У восьмому турі одеська команда зіграє на своєму полі з Поліссям-2. Поєдинок пройде у суботу, 28 вересня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт