Збірна України з футболу

«Буде дуже важко»: Михайленко оцінив шанси збірної України потрапити на Євро-2024

Переглядів 4018
Артем Жилінський
1 голос
Дмитро Михайленко. Фото: Google
Колишній тренер Дніпра-1 Дмитро Михайленко проаналізував, на якій стадії знаходиться збірна України та які шанси є у наших хлопців пройти цей відбірковий цикл.

В ексклюзивному інтерв’ю для FanDay.net Дмитро Михайленко, який раніше був тренером Дніпра-1, висловився щодо шансів збірної України потрапити на Євро-2024. Також наставник вважає, що зараз в головній команді країни відбувається зміна поколінь.  

«Наразі збірна України перебуває у якійсь перехідній фазі, йде зміна поколінь. Політична та військова ситуація теж не сприяє тому, щоб збірна показувала якусь стабільну гру. Тут усі чинники відіграють свою роль. Коли гравці багато їздять і довго не бувають вдома, це також накладає певний відбиток. 

Плюс, психологічний стан хлопців не є оптимальним. Цей ігровий цикл буде дуже важким, з урахуванням сили Англії та Італії. Досягти результату за таких обставин у цьому відбірному циклі буде дуже важко», — заявив Михайленко.

Наступний матч у рамках кваліфікації Україна зіграє 16 червня на виїзді проти Північної Македонії. 19 червня команда Ротаня в номінально домашньому матчі зустрінуться з Мальтою.

Нагадаємо, що додатковий шанс кваліфікуватися до фінальної частини чемпіонату Європи можна отримати завдяки успішному виступу в Лізі націй.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт