Збірна України з футболу

«Бути скромнішими з обіцянками та наполегливішими в роботі»: Вацко дав поради збірній України, як грати на молодіжному Євро

Переглядів 3006
Дмитро Котков
1 голос
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий український журналіст Віктор Вацко висловився стосовно жеребкування групового раунду чемпіонату Європи-2023, в якому Україна зіграє в квартеті В з іспанцями, румунами та хорватами.

Віктор Вацко дав пораду молодіжній збірній Україні, як грати на майбутньому Євро-2023.

«Мені здається, що шанси на те, щоб вийти з групи, у збірної України повинні бути. Я просто згадую 2011 рік… Тоді команда Павла Яковенка з Ракицьким, Ярмоленком, Коноплянкою, Степаненком мала боротися на чемпіонаті Європи за найвищі місця! А в підсумку посіла останню сходинку у групі. Тому зараз треба бути скромнішими з обіцянками та наполегливішими в роботі», – сказав Віктор Вацко в ефір «Старої Школи».

Збірна України під керівництвом Руслана Ротаня на чемпіонаті Європі (U-21) гратиме у групі В разом з господаркою Румунією, Іспанією та Хорватією. Попередній раз українська збірна грала на такому форумі у 2011-му році, посівши з одним очком четверте місце в групі, де булі іспанці, англійці та чехи. 

Найкращим результатом в історії молодіжної збірної України (U-21) є вихід у фінал Євро-2006, де національна команда Нідерландів перемогла українців з рахунком 3:0.

Додамо, що молодіжне Євро-2023 проходитиме у Грузії та Румунії з 21-го червня до 8-го липня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт