Український форвард отримав найкращу оцінку за матч у Шотландії: забив дебютний гол та допоміг виграти перший тайм

Переглядів 2877
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Український форвард отримав найкращу оцінку за матч у Шотландії: забив дебютний гол та допоміг виграти перший тайм
Микола Кухаревич. Фото: Google
Микола Кухаревич забив гол за Хіберніан і за це від сайту WhoScored отримав бал 7,8. Українець забив дебютний м'яч у чемпіонаті Шотландії, але його команда програла.

21-го жовтня в рамках 12-го туру Прем’єршіпу Шотландії зустрілися дві команди, за які грають українські футболісти, а саме Хіберніан форварда Миколи Кухаревича та Сент-Джонсон півзахисника Максима Кучерявого.

Кучерявий не вийшов на поле у старті і весь матч провів на заміні. У свою чергу, Кухаревич вийшов грати в основі та на 35-й хвилині забив гол і тим самим вивів свою команду вперед. Зазначимо, що для Миколи це дебютний гол за Хіберніан. На 63-й хвилині українця замінили. Після цього Сент-Джонсон двічі забив і виграв цю зустріч з рахунком 2:1.

За підсумками поєдинку Кухаревич від сайту WhoScored отримав найвищу оцінку в свої команді, а саме 7,8. У складі суперника найкращий бал 7,8 отримав Гордон. 

У цьому сезоні Микола Кухаревич зіграв 12 матчів, в яких відзначився одним голом та одним асистом.

Додамо, що права на українського форварда належать французькому Труа, а за Хіберніан він грає на арендних умовах. Раніше він в аренді виступав також за бельгійський Ауд-Хеверле. Вартість Кухаревича Transfermarkt оцінює в 400 тисяч євро.

Зазначимо, що наразі Хіберніан з 17 очками в активі іде на третьому місці в чемпіонаті Шотландії.