Збірна України з футболу

«Це була його ідея»: Петраков на презентації фільму про збірну України сказав, що Павелко мав теж прилетіти до Чикаго

Переглядів 3148
Дмитро Котков
1 голос
Олександр Петраков. Фото: Google
Головний тренер збірної України Олександр Петраков у США на презентації фільму про національну команду заявив, що на подію мав також завітати Андрій Павелко.

У приміщенні Українського культурного центру в Чикаго відбулася презентація фільму «Пам’ятай синьо-жовтих» (Remember Blue & Yellow).

Творцями фільму стали американські журналісти з компанії ESPN Рассел Діналло та Райт Томпсон. Фільм триває 60 хвилин і показує життя національноі команди України з футболу під час війни. Документалісти проводили зйомки під час підготовчого збору збірної у Словенії у травні цього року, матчів плей-офф чемпіонату світу-2022 у Шотландії та Вельсі, ігор Ліги націй УЄФА у Вірменіі та Польщі.

На прем’єрі творці фільму радо відгукнулися на пропозицію президента УАФ Андрія Павелка, яку передав прес-аташе збірної України Олександр Гливинський, організувати прем’єру фільму в Україні, повідомляє офіційний сайт УАФ.

«Я радий, що перебуваю тут, і хочу подякувати компанії ESPN. Коли я їхав сюди, мені зателефонував президент УАФ Андрій Павелко, який також просив передати подяку. Це була його ідея, і сьогодні він мав бути з нами», – цитує Олександра Петракова офіційний сайт УАФ.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт