Збірна України з футболу

«Це феномени»: тренер Шахтаря прогнозує збірній України успіх на Євро-2024

Переглядів 1292
Олександр Карпенко
1 голос
Фото: УАФ
Член тренерського штабу Шахтаря Карло Ніколіні висловився про вихід збірної України до фінального турніру Євро-2024, який цього літа прийматиме Німеччина.

Карло Ніколіні в коментарі Napoli Magazine поділився враженнями від виступів збірної України у стикових матчах за вихід на Євро-2024.

«Україна дуже хотіла пройти кваліфікацію, зокрема через усе, що відбувається за межами футболу. Я думаю, що Україна може бути яскравою зіркою на чемпіонаті Європи, молодою командою з цікавими гравцями. Вихід на Євро-2024 також дає надію країні, яка може радіти завдяки спорту». 

За словами італійця, високо оцінює потенціал команди Сергія Реброва.

«Україна – це команда, яка може грати з різними схемами, ми вже бачили її, оскільки вони були в одній групі відбору з Італією. В України є талант і тактика, сім-вісім гравців грають в Англії, а ті, хто зі мною в Шахтарі, завжди грають у Лізі чемпіонів. Ребров на тренерській лавці і Шевченко як голова федерації приносять досвід і авторитет. 

Рівень зріс, і, повторюся, деякі гравці дійсно талановиті. Вони великі професіонали, на кожній позиції є важливі гравці, а два-три для мене – це феномени. У них також є два дуже сильних воротарі». 

Також Ніколіні оцінив вклад гравців Шахтаря в успіх збірної України.

«Судаков ровів важливу гру проти Ісландії. Я дуже пишаюся його прогресом. Те, що в збірній семеро гравців Шахтаря плюс усі ті, хто перейшов у європейські клуби, робить мене дуже щасливим, і я радів перемозі в матчі з Ісландією», – додав Ніколіні.

  • На Євро-2024 збірна України буде у групі Е, де вже значаться Бельгія, Словаччина та Румунія.
  • Фінальна частина Євро-2024 проходитиме з 14 червня по 14 липня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт