Збірна України з футболу

«Це такий контраст після Еміратів»: дружина Реброва відреагувала на нову роботу чоловіка і життя в Україні

Переглядів 54523
Данило Моісеєнков
23 голосів
Сергій та Анна Реброви. Фото: instagram
Дружина Сергія Реброва – Анна – прокоментувала роботу чоловіка на посаді головного тренера збірної України та розповіла про повернення до країни після ОАЕ.

Анна Реброва, дружина головного тренера збірної України Сергія Реброва, побувала на матчі національної команди проти Мальти (1:0) у відборі до Євро-2024 та розповіла про свої враження.

«Атмосфера на стадіоні – нереальна. Це такий контраст після Арабських Еміратів, після Дубаю. Коли ми приїжджали на ігри, там рідко побачиш українця, когось з прапором. А тут всі наші».

Також Анна сказала, що постійно підтримує чоловіка.

«Де б ми не були з Сергієм, ми завжди обговорювали те, щоб повернутися в Україну, працювати на Україну, на користь держави. Звісно, я дуже переживаю. Підтримую Сергія наскільки це можливо».

Сергій Ребров. Фото: телеграм-канал УАФ

Пара планує разом жити в Україні, але не зараз.

«Плануємо повертатися в Україну, тому що хочемо жити разом. А Сергію потрібно проводити більшу частину часу в Україні. Ще не знаємо коли точно, але скоріше за все восени, коли дітям буде потрібно йти до школи», – сказала Реброва для ютуб-каналу SportArena.

  • Нагадаємо, що до призначення у збірну України, Ребров два роки (2021-2023) працював у ОАЕ, у клубі Аль-Айн.
  • Під керівництвом Сергія збірна провела вже три матчі: нічия у товариському поєдинку з Німеччиною (3:3) та дві перемоги у відборі до Євро-2024 проти Північної Македонії (3:2) та Мальти (1:0).
  • Після трьох турів команда посідає другу сходинку у групі С – Україна має шість очок та випереджає Італію.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт