Збірна України з футболу

«Другий тайм був пеклом»: преса Північної Македонії шокована провалом команди в матчі зі збірною України

Переглядів 6177
Дмитро Котков
2 голоси
Автор другого голу у ворота Північної Македонії Конопля. Фото: УАФ
Українська збірна в поєдинку відбору Євро-2024 з Північною Македонією після двох пропущених м'ячів у першому таймі у другій половині зустрічі тричі забила та здобула виїзну вікторію.

16 червня в рамках відбору Євро-2024 збірна України з яскравим камбеком виграла з рахунком 3:2 на виїзді у Північної Македонії. У другому таймі переможними голами за жовто-синіх відзначилися Ілля Забарний, Юхим Конопля та Віктор Циганков.

ЗМІ в Північній Македонії висловили свою точку зору стосовно програшу жовто-синім у важливій зустрічі.

Sportmedia: «Дуже шкода, ми провели блискучий, фантастичний, чарівний перший тайм і вели 2:0. Але саме другий тайм був для нас пеклом. Начебто якась інша Північна Македонія бігла в другому таймі, провальна Північна Македонія і чудова Україна, яка використовувала моменти для трьох голів і перемоги. Дуже погано, дуже погано».

Екіра: «Збірна Північної Македонії пережила неймовірний матч. Феноменальний перший тайм, у якому в нас була перевага і з рахунком 2:0, до неймовірної поразки після трьох голів українців у другому таймі. Із самого початку матчу, за манерою гри, активним домінуванням і постійним тиском, було зрозуміло, що Північна Македонія має твердий намір домогтися позитивного результату проти українців. Однак те, що робила Македонія у першому таймі, у другому стало служити українцям».

Slobodenpecat: «Ми могли легко повести з розгромним рахунком 3:0. Аліоскі красиво пробив зі штрафного, а український голкіпер Трубін врятував свої ворота. Україна сильно напирала на наші ворота, це дало їм результат».

  • Збірна України в групі С відбору Євро-2024 з трьома очками в активі іде другою. Також по три бали у третьої Італії та четвертої Північної Македонії. Усі ці збірні зіграли по два поєдинки. П’ята Мальта, у якої нуль залікових пунктів, та перша Англія з дев’ятьма очками вже мають в активі по три проведених зустрічі.
  • Наступний поєдинок Україна зіграє з Мальтою 19 червня. Початок зустрічі о 19:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт