Збірна України з футболу

«Дуже радий»: Калюжний оцінив свій дебют за збірну України та нічию проти Чехії

Переглядів 68
Артем Жилінський
2 голоси
Іван Калюжний. Фото: УАФ
Центральний півзахисник збірної України Іван Калюжний поділився своїми думками щодо гри проти Чехії (1:1) та свого дебюту у національній команді.

Хавбек Олександрії та збірної України Іван Калюжний з’явився у другому таймі матчу проти Чехії (1:1) в рамках Ліги націй. 

Півзахисник подякував вболівальникам ща підтримку, а також пояснив, чому залишився в запасі на другий матч.

«Дякую вболівальникам за підтримку. Але хотілося цей момент відіграти краще, бути впевненішим, бо нелегко входити в таку гру на заміну. Але вже є.

Степаненко у старті замість мене? Це рішення головного тренера. Тарас у команді дуже давно, тож я спостерігав, дивився, як він грає. Особисто я почувався дуже добре, але чехи – дуже атлетична команда, було непросто».

Футболіст розповів, як оцінив свій дебют за синьо-жовтих.

«Чи емоції від дебюту за збірну? Дуже радий дебюту за національну команду і намагатимусь продовжувати грати далі, щоб мене викликали до національної команди», – сказав Калюжний для Суспільне Спорт.

  • Після четвертого туру збірна України набрала чотири очки та йде на останньому місці в таблиці групи В1. Чехи з сімома очками лідирують в квартеті, грузини і албанці набрали по шість балів.
  • Наступні свої матчі в турнірі команда Сергія Реброва зіграє в листопаді.

Календар матчів збірної України у Лізі націй

  • 16 листопада, 19:00: Грузія – Україна
  • 19 листопада, 21:45: Албанія – Україна
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт