Збірна України з футболу

Герой матчу Україна – Хорватія зацікавив закордонний клуб: хавбек Шахтаря вразив особисто головного тренера

Переглядів 2053
Данило Моісеєнков
2 голоси
Олексій Кащук (зліва). Фото: УАФ
Вінгер донецького Шахтаря та молодіжної збірної України Олексій Кащук може переїхати до турецького чемпіонату після яскравого дебюту на Євро-2023.

Вінгер Шахтаря та молодіжної збірної України Олексій Кащук, який провів минулий сезон на правах оренди за азербайджанський Сабах, може перейти до Трабзонспору вже цього літа.

Дебют українця на Євро-2023 (U21) вразив головного тренера турецького клубу Ненада Б'єліцу. Хорватський спеціаліст перервав свою відпустку у Австрії, щоб приїхати до Румунії і особисто подивитися на Кащука, який забив гол та віддав результативну передачу в матчі з Хорватією (2:0).

Пріорітетом Трабзонспору для підсилення атаки був хорват Міслав Оршич з Саутгемптона, проте цей трансфер виявився занадто дорогим для них.

Як повідомляє видання FotoSpor, найближчим часом у турецькому клубі повинні прийняти рішення про те, чи робити пропозицію Шахтарю щодо українського футболіста, чи ні.

  • У минулому сезоні чемпіонату Азербайджану, Кащук зіграв 31 матч, в який забив 16 голів та віддав десять результативних передач.
  • Сабах посів другу сходинку, поступившись лише Карабаху, який набрав на 9 очок більше – 90.
  • Контракт Олексія з Шахтарем розрахований до 30 червня 2024 року.
  • Портал TransferMarkt оцінює його в один мільйон євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт