Збірна України з футболу

«Його на плечах треба нести»: Циганик дорікнув Реброву за невиклик футболіста в збірну України

Переглядів 21816
Данило Моісеєнков
8 голосів
Володимир Бражко. Фото: УАФ
Відомий спортивний журналіст Ігор Циганик висловився стосовно ігнорування Володимира Бражка головним тренером збірної України Сергієм Ребровим.

Нещодавно стало відомо, що опорний півзахисник Володимир Бражко підписав новий контракт з Динамо до 2028 року. В цьому сезоні у хавбека вже три голи в українській Прем'єр-лізі.

На фоні таких результатів відомий журналіст Ігор Циганик відповів на питання стосовно того, чи заслуговує Бражко на виклик до національної збірної України.

«Не те що заслуговує, його на плечах треба нести в збірну. Це може бути заміна Степаненку. Це той футболіст, який може дати величезний об’єм роботи.

Він може встигнути в обороні, він встигає попереду, в нього хороше відчуття голу. Можливо, не вистачає тонкості і впевненості».

Окрім цього, інсайдер порівняв Бражка з хавбеком Шахтаря Єгором Назариною, який вже викликається до команди Сергія Реброва.

«Чим Назарина кращий від Бражка? Я не розумію, чому Назарина в збірній, а Бражко – ні. Давайте вибирати серед тих, хто справді заслуговує», – сказав Циганик в ефірі програми Циганик LIVE.

  • Нагадаємо, що Бражко досі не викликався у головну команду країни, проте провів вже 27 матчів за молодіжну та юнацькі збірні України.
  • В нинішньому сезоні Володимир зіграв 10 поєдинків в усіх турнірах за Динамо, в яких забив три голи, а також віддав дві результативні передачі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт