Збірна України з футболу

Кілман – кандидат до збірної України: журналіст пояснив, навіщо Ребров повернувся до ідеї Шевченка

Переглядів 1319
Олександр Карпенко
2 голоси
Макс Кілман, Сергій Ребров та Андрій Шевченко. Колаж: «Український футбол»
Журналіст Ендрю Тодос висловився стосовно центрбека Вулвергемптона Макса Кілмана, якого розглядає тренерський штаб збірної України на чолі із Сергієм Ребровим.

Ребров повернувся до ідеї Шевченка заграти Кілмана за національну збірну України. Макс на початку кар'єри встиг зіграти 25 матчів за збірну Англії з футзалу, що стало перепоною для набуття футбольного громадянства України, згідно з правилами ФІФА.

Тодос в коментарі FanDay.net проаналізував, чим може бути корисний Кілман для збірної України, якщо всі бюрократичні перешкоди будуть зняті.

«Думаю, гра захисників при Шевченку та Реброві – схожі. Хочуть починати з білдапом від захисту, от і потрібні дуже технічні гравці, які мають інтелект шукати партнерів. Петраков грав прямолінійніше, часто захисники зривалися на довгі передачі».

На думку журналіста, Ребров потребує більш думаючих захисників, а Кілман за профайлом цілком вписується у бачення тренерського штабу головної команди.

«Думаю, що Ребров хоче прищепити те, що було важко навіть для захисту Шевченківських часів. Грати проти шаленого пресингу зі спокоєм та впевненістю. Ось чому Кілман би був дуже важливим посиленням для збірної. Він має великий досвід у футзалі та має гарні фізичні якості», – пояснив Тодос.

  • Навесні 2021 року Кілман набув громадянство України, зберігши англійський паспорт. У сезоні 2022/23 Макс відіграв за Вулверхемптон 41 матч.
  • Контракт Кілмана з Вулвергмептоном діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює англійця з українським корінням у 30 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт