Збірна України з футболу

Кучер назвав найкращого гравця України у матчі проти Марокко на ОІ-2024: хто допоміг синьо-жовтим перемогти

Переглядів 995
Артем Жилінський
1 голос
Кирило Фесюн. Фото: Google
Колишній гравець Шахтаря та екснаставник Дніпра-1 Олександр Кучер висловився щодо перемоги олімпійської збірної України над Марокко (2:1), а також назвав найкращого гравця цього матчу у складі синьо-жовтих.

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» відомий наставник Олександр Кучер прокоментував перемогу олімпійської збірної України над Марокко (2:1).

Фахівець вважає, що в цьому поєдинку перемогла команда, проте варто виділити голкіпера синьо-жовтих Кирило Фесюна. На думку Кучера, футболіст Шахтаря творив дива.

«Взагалі не хотілося б когось виділяти персонально. Як на мене, перемогла саме команда. Билися за результат всі, хто був на полі.

Не люблю когось виокремлювати, але Фесюн у воротах просто дива творив. Дуже хороша гра від Кирила», – заявив Кучер.

  • Після другого туру ситуація в групі В наступна: збірні Аргентини, Марокко, України та Іраку мають по три очки, а команда Руслана Ротаня за додатковими показними посідає третю позицію.
  • У заключному турі 30 липня відбудуться матчі Аргентина – Україна та Ірак – Марокко.
  • Цікаво, що ситуація в групі В на Олімпіаді чимось нагадує те, що було на Євро-2024, коли перед заключним туром у жовто-синіх та в усіх суперників було по три бали.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт