Збірна України з футболу

«Манчестер Юнайтед сказав, що підтримає його»: півзахисник топклубу АПЛ хоче грати за збірну України

Переглядів 1352
Владислав Лютостанський
2 голоси
Захар Бауманн. Фото: Getty Images
Журналіст Володимир Звєров розповів про півзахисника юнацької команди Манчестер Юнайтед Захара Бауманна, який має бажання виступати за збірну України.

Наприкінці січня півзахисник Манчестер Юнайтед (U-18) Захар Бауманн, який має українське коріння, відзначився голом у воротах однолітків з Лідса (4:0)

Журналіст Володимир Звєров поділився інформацією про 17-річного півзахисника, розповівши про бажання гравця виступати за збірну України.

«Чотири-п'ять місяців тому мені про нього розповів головний тренер юнацької збірної України (U-17) Володимир Єзерський, оскільки він спілкувався з його мамою.

Там є підтримка, бажання самого хлопця грати за Україну. Наскільки я знаю, Манчестер Юнайтед сказав, що підтримає його, якщо того запросять до збірної України».  

Звєров описав профайл юного футболіста, який незабаром може одягнути синьо-жовту футболку.

«Він поки що не набрав габаритів це головний момент в якому потрібно додавати, але це чиста фізіологія, він ще набере м'язів.

А так дуже технічний, чудово працює з м'ячем. Люди, з якими вдалося поспілкуватися, говорили дуже добре про футбольний розум цього хлопця», – розповів Звєров у своїй авторській програмі на ютуб-каналі «ПРОФУТБОЛ Digital».

Також журналіст зазначив, що за перспективним гравцем вже стежать в Україні. Найбільша проблема полягає у бюрократичних нюансах, оскільки його раніше не було в українській базі. 

  • Бауман цього сезону за Манчестер Юнайтед (U-18) провів дев'ять матчів та відзначився одним забитим голом.
  • Команда українського хавбека очолює турнірну таблицю АПЛ (U-18) у зоні Північ, маючи відрив від чинного чемпіона Манчестер Сіті у 17 балів.
  • Батьки Захарія є мігрантами з Коломиї (Івано-Франківська область). Сам півзахисник народився в англійському Болтоні.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт