Збірна України з футболу

«Маємо подякувати за помилку арбітра»: преса Італії винесла вердикт команді Спаллетті за матч з Україною

Переглядів 1644
Дмитро Котков
2 голоси
Матч Україна - Італія. Фото: Google
Італійські ЗМІ відреагували на нічийний результат в поєдинку відбіркового циклу чемпіонату Європи-2024. Цей результат дозволив Скуадрі Адзуррі вийти на Євро.

Збірні України та Італії зіграли внічию 0:0 в рамках відбіркового циклу Євро-2024. За підсумками матчу та кампанії саме італійці вийшло до чемпіонату Європи.

Ось що пише італійська преса про зустріч в Леверкузені:

Il Gazzettino

«Цей маленький момент вартий успіху і святкування: 0:0 на «БайАрені» – цього достатньо, щоб отримати путівку на Євро-2024. Ніякого плей-офф цього разу, ніякого кошмару, який довелося б пережити в березні».  

Il Giornale

«Італійці довгий час домінували над чудовою Україною, але так і не змогли забити переможний м'яч. У кінці матчу Італія багато ризикувала, але все ж таки зуміла привезти додому очко, яке було варте кваліфікації.

Пенальті? Сумнівне рішення, яке залишає трохи гіркий присмак у роті, але те, що повинно було статися, момент, який вартий кваліфікації, настав. Ми поїдемо до Німеччини, щоб захистити свій титул».

La Stampa

«Важкий результат, який до кінця не винагороджує Італію, яка дуже старалася і яка в разі успіху могла б залишитися в третьому кошику жеребкування Євро-2024, але у фіналі також зітхнула з полегшенням через сумнівний пенальті, який вимагала Україна».

La Gazzetta dello Sport

«Ми маємо подякувати за помилку арбітра та ВАР, який не призначив пенальті на 93-й хвилині. Крістанте не намагався влучити в Мудрика, але удар був. Давайте приймемо маленький подарунок, уникнемо плей-офф і будемо готуватися прожити червень (і, сподіваюся, липень...) з позитивним відтінком».

Tuttosport

«Італія місію виконала: нічия з Україною подарувала вихід на Євро-2024. У Леверкузені гра завершилася з рахунком 0:0: Італія контролювали гру понад годину, але трохи розгубилася на початку першого тайму й віддала ініціативу в кінцівці. Мудрик вимагав пенальті, але арбітр був непохитним».

  • Групу С з 20 очками виграла збірна Англії. В другої Італії та третьої України по 14 очок. Далі розташувалися Північна Македонія (8) та Мальта (0).
  • На Євро з групи С вийшли Англія та Італія. Україна навесні зіграє в плей-офф.
  • Чемпіонат Європи 2024 року відбудеться в Німеччині 14 червня – 14 липня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт