Збірна України з футболу

«Минуло вісім років – та сама ситуація»: Караваєв висловився про перемогу України над Пн. Македонією

Переглядів 2971
Олександр Карпенко
0 голосів
Фото: Getty Images
Захисник Динамо та збірної України Олександр Караваєв поділився емоціями після матчу кваліфікації Євро-2024 проти Пн. Македонії (2:0). який вчора проходив у Празі (Чехія).

У суботу, 14 жовтня, збірна України перемогла команду Північної Македонії (2:0) в рамках відбору на Євро-2024.

Караваєв у коментарі «Суспільному» пригадав, що свій перший матч за збірну України він зіграв саме проти македонців та розповів про план нашої команди на гру.

«На установці тренер дав таку промову коротеньку і сказав, що ми – українці і маємо показати наш характер та бойовий дух. Те, що показують наші воїни. По грі – бачив, як хлопці віддавалися на повну, навіть більше і дуже гарно зіграли в обороні, бо не дали супернику забити. А в атаці у нас були моменти, ми створювали, але так вийшло, що не забили.

Коли я виходив, то тренер говорив, що треба допомогти в обороні. Коли вже з'явилися зони в нас, то часто вибігали в них наприкінці матчу. Бачив, що можу обіграти гравця. А потім подивився, хотів віддати передачу, шукав гравця. Бачу, що Яремчук не встигає, а воротар робить крок вліво. Так вийшло, що забив».

Олександр добре пам'ятає свій дебютний матч за збірну України.

«Історія циклічна: вісім років тому дебютував за команду, вийшов також на заміну, на 86-87 хвилині, і через три хвилини ми забили. Минуло вісім років – та сама ситуація, той же рахунок, але вже є забиваю. Дуже важливий гол і перемога», – сказав після матчу Караваєв.

Збірна України посідає третю сходинку в групі С, маючи 10 очок після шести зіграних поєдинків.

Календар збірної України у відборі до Євро-2024

  • 17 жовтня: Мальта – Україна;
  • 20 листопада: Україна – Італія.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт