Збірна України з футболу

«Може «англійський» варіант Зінченка?»: журналіст здивував прогнозом на склад збірної України проти Мальти

Переглядів 1826
Віктор Глухенький
1 голос
Тренування збірної України. Фото: УАФ
Футбольний журналіст-блогер Володимир Звєров спрогнозував стартовий склад національної збірної України на поєдинок відбору до Євро-2024 проти Мальти.

Володимир Звєров спробував вгадати, кого зі стартових хвилин гри проти Мальти випустить головний тренер національної збірної України Сергій Ребров.  

«Воротаря не міняють після такого матчу, який видав Трубін із македонцями. Свіжі флангові захисники, які мають працювати глибоко на чужій половині поля - Караваєв і Михайличенко. А може «англійський»  варіант Зінченка на лівому фланзі?

Знадобляться удари із середньої дистанції. Хитрі, несподівані рішення у конструкції атак - Судаков + Зінченко. Буяльський і Піхальонок на низькому старті. Ванат правий хав? Чому ні», – сказав журналіст в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

Варіант стартової одинадцятки від Володимира Звєрова:

  • Воротар: Бущан
  • Захисники: Караваєв, Забарний, Матвієнко, Михайличенко
  • Півзахисники: Сидорчук, Зінченко, Судаков, Мудрик, Ванат
  • Форвард: Довбик

Нагадаємо, що поєдинок Мальта – Україна пройде в місті Та Калі на Національному стадіоні. Початок гри о 21:45 за київським часом.

  • Збірна України провела шість матчів, набрала десять очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • У італійців теж десять балів, але за додатковими показниками вони випереджають підопічних Сергія Реброва.
  • В першій грі Україна мінімально здолала Мальту, завдяки голу Віктора Циганкова з пенальті (1:0).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт