Збірна України з футболу

«Можна і Коноплянку, і Шевчук каші не зіпсує»: Леоненко про те, чи можливе повернення до збірної України Ордеця

Переглядів 1458
Дмитро Котков
3 голоси
Іван Ордець. Фото: Google
Віктор Леоненко прокоментував можливість виклику до лав збірної України українського захисника Бохума Івана Ордеця, який пов’язаний контрактом з московським Динамо.

Екс-форвард київського Динамо Віктор Леоненко висловився про те, чи можливий варіант з запрошенням до збірної України захисника Бохума Івана Ордеця. Вчора українець, у якого досі контракт з московським Динамо і який виступає в Бундеслізі на правах оренди, зіграв весь матч за свою команду проти Баварії. Бохум здобув сенсаційну перемогу з рахунком 3:2.

«Я не бачу Ордеця у збірній України. Він довго не грав у національній команді і доведеться награвати зв’язку», – сказав Леоненко в інтерв’ю sport-express.ua

Також колишній нападник збірної України додав такі слова:

«Хоча… Якщо Кривцова викликають, то, значить, і Ордеця можна. Я пам'ятаю їхню слабку зв'язку в Шахтарі. Вони грали тільки тому, що Шахтар більше забивав, ніж пропускав. Якщо вже на те пішло, то можна і Коноплянку викликати, його теж давно в збірній не було. А якщо Ребров шукає захисника, то і Шевчук каші не зіпсує».

  • Ордець у 2009-2019 роках грав за донецький Шахтар. Потім він перейшов до московського Динамо, звідки на правах оренди перебрався до Бохума в 2022 році.
  • За збірну України Іван виступав у 2014-2018 роках, зігравши 12 матчів та забивши один м'яч.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт