Збірна України з футболу

«Не можна лишати справи незавершеними»: Трубін розкрив деталі бесіди з Петраковим про поїздку в табір молодіжки

Переглядів 941
Олександр Карпенко
1 голос
Анатолій Трубін. Фото: УАФ
Голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін минулого тижня грав за збірну України в матчі проти Шотландії (0:3) в Лізі націй, а згодом вирушив на допомогу команді U-21.

21-річний воротар взяв участь у першому стиковому поєдинку проти однолітків зі Словаччини (2:3), в якому підопічні Руслана Ротаня поступилися з різницею в один гол. Голкіпер Шахтаря розповів, що отримав добро від головного тренера національної команди Олександра Петракова поїхати в молодіжну збірну отримав ще у травні.

«Ми говорили з Петраковим про те, що не можна лишати справи незавершеними. Стосовно від’їзду до «молодіжки», я ставлюсь до цього спокійно. Розумію, що потрібно допомагати збірній України. І неважливо, це національна команда чи молодіжна».

Трубін хоче допомогти молодіжці вперше з 2011 року пробитися на чемпіонат Європи, який наступного року прийматиме Грузія та Румунія.

«Для мене неможливо втратити мотивацію, коли мова йде про матчі збірної України. Завжди з честю та гордістю одягаю футболку. Зрозуміло, що кожен футболіст хоче грати в національній команді, і я не виняток. Але зараз матчі U-21 не менш важливі, особливо, коли потрібно виходити на Євро», - сказав Трубін в інтервю  SportArena.

Не вдалось завантажити відео.

Гра-відповідь між молодіжними збірними України та Словаччини буде зіграна у Бельсько-Бялій (Польща) на Муніципальному стадіоні сьогодні ввечері. Початок ‒ 18:30.

До вашої уваги пропонуємо ексклюзивне інтерв'ю «УФ» колишнього форварда Динамо та Рейнджерс Олега Саленка, який дав прогноз на матч Україна – Шотландія в Лізі націй.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт