Збірна України з футболу

«Не знаю, які думки у штабі Реброва»: Циганик розповів, що допоможе збірній України перемогти македонців

Переглядів 1555
Віктор Глухенький
1 голос
Тренування збірної України. Фото: УАФ
Футбольний коментатор Ігор Циганик поділився своїми думками напередодні поєдинку відбору до Євро-2024 між національними збірними України та Північної Македонії.

Ігор Циганик пророкує непросту гру національній збірній України в протистоянні з Північною Македонією.

«Може це трошки неправильна фраза, але нам треба налякати північних македонців і відразу з перших хвилин показати хто буде господар. Бо якщо ми ввяжемся у в’язку гру... 

Я не знаю, які там думки будуть в штабі Сергія Станіславовича, але пресинг має бути, причому при втраті м’яча відразу відбір, для того щоб змусити їх помилятися, тому що дуже не люблять оці команди із колишньої Югославії, коли йде тиск» , — сказав Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

  • Поєдинок Україна – Північна Македонія відбудеться сьогодні, 14 жовтня. Початок гри о 16:00.
  • 17 жовтня синьо-жовті на виїзді зіграють проти Мальти.
  • В першому матчі Україна перемогла Північну Македонію в Скоп'є (3:2).
  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • На чолі групи С Англія в якої 13 очок. Друга сходинка наразі за італійцями. У сквадри адзурри, як і в України сім очок, але краща різниця забитих пропущених. 
  • Північна Македонія має в активі також сім пунктів. В останніх двох іграх відбору македонці перемогли Мальту (2:0) та розписали результативну нічию проти Італії (1:1).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт