Збірна України з футболу

«‎Потрапили у свій же «капкан»: марокканський ЗМІ відреагував на вчорашню перемогу України на ОІ-2024

Переглядів 783
Артем Жилінський
1 голос
Україна - Марокко. Фото: Google
Марокканська преса відреагувала на поразку своєї олімпійської команди з футболу у матчі з Україною (1:2). На думку місцевих журналістів, африканська збірна потрапила у свій «капкан».

Вчора, 27 липня, олімпійська збірна України зуміла здолати Марокко із рахунком 2:1, граючи більшу частину другого тайму в десятьох.

Місцева преса відзначила гру синьо-жовтих протягом усього матчу, а також зазначили, що Марокко більше думало про математичні розклади в групі, аніж про другий забитий м’яч.

«Марокко потрапляє в пастку для збірної України. Цей матч можна порівняти з невдалою спробою мисливця-новачка зловити поранену тварину. Україна більшу частину матчу мала перевагу, грала добре і вигравала. Але пенальті та вилучення змінили ситуацію на полі. У всякому разі, саме так усі подумали на той момент. 

Марокко зрівнює рахунок, але попереду достатньо часу, щоб забити другий гол. Перемога у цьому матчі не забезпечила б на 100% вихід до чвертьфіналу, але наблизила б Марокко до першого місця. Зважаючи на все, Олімпійська збірна вже продумувала в голові різні варіанти, замість того, щоб просто забити другий гол».

На думку журналістів, навіть після червоної картки команда Руслана Ротаня продовжувала тиснути на африканську команду. Марокканці намагалися піймати українців на контратаці, але це вилізло їм боком, адже синьо-жовті зуміли протиснути їхню оборону.

«Навіть після вилучення Україна не здавалася. Вона змушувала нервувати марокканців, граючи у дрібний фол та небезпечно виходячи в контратаки. Тренерський штаб розумів, що треба змусити українців розкритися, тож зробив приманку через «капкан» біля своїх воріт. Україна мала йти в атаку та звільнити простір біля штрафного майданчика. 

На жаль, цей план не спрацював, тому що марокканці потрапили у свій же «капкан», пропустивши гол на останній хвилині, що погіршило ситуацію для збірної у групі. Але все ще в руках Марокко. Достатньо в останньому турі обіграти Ірак, щоб посісти друге чи перше місце», – написали в Al Mountakhab.

  • Після другого туру ситуація в групі В наступна: збірні Аргентини, Марокко, України та Іраку мають по три очки, а команда Руслана Ротаня за додатковими показними посідає третю позицію.
  • У заключному турі 30 липня відбудуться матчі Аргентина – Україна та Ірак – Марокко.
  • Цікаво, що ситуація в групі В на Олімпіаді чимось нагадує те, що було на Євро-2024, коли перед заключним туром у жовто-синіх та в усіх суперників було по три бали.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт