Збірна України з футболу

«Потрібно вчасно його поміняти»: Ребров назвав футболістів збірної України, які зіграли не на своєму рівні проти македонців

Переглядів 1757
Олександр Карпенко
3 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про кадрові рішення у вчорашньому поєдинку кваліфікації Євро-2024 проти Північної Македонії (3:2).

Ребров після невдалого першого тайму проти Північної Македонії поміняв Артема Довбика та Олександра Тимчика на Владислава Ваната та Юхима Коноплю відповідно.

Сергій Станіславович на післяматчевій пресконференції пояснив, чому вирішив залишити на полі центрбека Миколу Матвієнка, який припустився кількох помилок у матчах за збірну.

«Це нормальні речі, коли виконавець не входить у гру. Потрібно вчасно його поміняти. У наступних поєдинках ці футболісти діятимуть більш інтенсивно. Матвієнко? Усі помиляються. Не потрібно говорити про окремих гравців. Дуже важливо, що на полі була команда», – наводить слова Реброва УАФ.

Не вдалось завантажити відео.

  • Збірна України здобула вольову перемогу над Північною Македонією у виїзному матчі відбору на Євро-2024, яка стала першою для Сергія Реброва на чолі головної команди.
  • Наступний матч у відборі на Євро-2024 збірна України проведе у словацькій Трнаві в понеділок, 19 червня. Суперником команди Сергія Реброва буде Мальта.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт