Збірна України з футболу

«Просто ніякий. Толком ніде не грає»: Сабо виніс жорсткий вердикт зірці збірної України

Переглядів 1382
Владислав Лютостанський
4 голоси
Роман Яремчук. Фото: Оксана Васильєва, UA-Футбол
Відомий український тренер Йожеф Сабо відреагував на гру нападника національної збірної України Романа Яремчука в матчі з Північною Македонією (2:0).

У суботу, 14 жовтня, збірна України перемогла команду Північної Македонії (2:0) в рамках відбору на Євро-2024.

У цій грі нападник Роман Яремчук змарнував гольовий момент та оформив асист на Олександра Караваєва, проте не уник критики від фахівців.

Відомий український тренер Йожеф Сабо прокоментував гру 27-річного форварда, який з'явився на полі лише на 76-й хвилині, змінивши Артема Довбика.

«Та він ніякий! Він толком ніде не грає, переходячи з команди в команду. Запросив його Сергій Ребров у збірну, але він не вражає. Просто ніякий. Фактура у хлопця атлетична, але так, як його колега по амплуа Довбик, грати він не може».

Сабо звернув увагу на те, що Яремчук дуже часто втрачав м'яч у грі з македонцями.

«Довбик вміє закрити м’яча корпусом, вміло ним розпорядитися, за першої ліпшої нагоди пробити. А у Яремчука раз за разом м’яча суперники забирають. Варто було цьому нападнику опуститись нижче, як адресовану йому передачу відразу ж втрачає. Так не повинно бути».

Також екстренер висловився стосовно дефіциту форвардів у збірній України.

«Треба ж бо з м’ячем щось вміти робити. От взяти хоча б того ж Довбика. Як я вже сказав, він вміє зіграти корпусом, та і якщо комусь із партнерів потрібно допомогти, це хлопець робить.

У празькому матчі поки у нього були сили, то у першому таймі й частково другому Довбик виглядав непогано. А потім його замінили», ‒ сказав Сабо виданню «UA-Футбол».

  • У сезоні 2023/24 Яремчук зіграв лише 305 хвилин у восьми матчах на клубному рівні (три у складі Валенсії, п'ять у футболці Брюгге).
  • За збірну Роман востаннє забивав ще 1 червня 2022 року матчі проти Шотландії у відборі на чемпіонат світу (3:1)
  • Наразі збірна України посідає третє місце у турнірній таблиці групи C кваліфікації на Євро-2024.
  • У вівторок, 17 жовтня, синьо-жовті на виїзді зіграють проти Мальти. Матч розпочнеться о 21:45 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт