Збірна України з футболу

Ребров почув застереження: журналіст звернувся до тренера збірної України після Євро-2024, згадавши ван Леувена

Переглядів 710
Артем Жилінський
1 голос
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Відомий спортивний журналіст Михайло Співаковський звернувся до головного тренера національної збірної України Сергія Реброва з важливим зауваженням.

Михайло Співаковський звернувся до головного тренера національної збірної України Сергія Реброва з важливим посланням: необхідно налагодити дисципліну у команді та знайти правильний підхід до спілкування з футболістами.

«Наших золотих хлопчиків потрібно дресирувати, засовувати їм голову в пащу. У матчі з Румунією Ребров сунув голову у пащу цим молодим тигрятам, але вони її відкусили, бо погано дресировані. 

І це знову про педагогічний баланс, тому що кожен тренер має з цим справу в солідній збірній, де в роздягальні сидять мільйонери. Кожен тренер повинен знайти баланс між дисципліною та стосунками в колективі».

Співаковський навів приклад, що пов’язаний із колишнім наставником Шахтаря Патріком ван Леувеном, який намагався впровадити жорстку дисципліну в донецькому клубі.

«Ми бачили, як цей баланс не спрацював у ван Леувена в Шахтарі. Я думаю, ван Леувен би не церемонився ані з Судаковим, ані з Мудриком, якби він грав при ньому в Шахтарі. 

Але де зараз Патрік? Його давно з’їли. Його зжерли і переварили такі, як Георгій Судаков», – сказав Співаковський в ефірі ТаТоТаке.

  • Збірна України посіла останнє місце у своїй групі на Євро-2024, набравши чотири очки, як і інші команди у квартеті, але поступившись за додатковими показниками. 
  • Синьо-жовті програли Румунії (0:3), здобули перемогу над Словаччиною (2:1) і завершили матч проти Бельгії внічию (0:0).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт