Збірна України з футболу

«‎Розмовляв з Ярмоленком і пояснив»: Реброва зізнався, чому насправді лідер Динамо не потрапив у збірну України

Переглядів 149
Віктор Глухенький
2 голоси
Андрій Ярмоленко та Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров напередодні матчу третього туру Ліги націй проти команди Грузії чітко пояснив, чому Андрій Ярмоленко не отримав запрошення до табору його команди.

Між Сергієм Ребровим та Андрієм Ярмоленком немає і не було жодного конфлікту, на відміну від конкуренції всередині національної збірної України. Саме тому багаторічний лідер київського Динамо і не отримав запрошення на жовтневий збір синьо-жовтої дружини.

«Андрій не потрапив у збірну, тому що зараз, на мою думку, дуже велика конкуренція між гравцями національного чемпіонату і ми дивимось на Лігу націй як на турнір, де можна подивитися на кандидатів у команду. 

Так, я розмовляв з Ярмоленком і пояснив ситуацію. Я розповів свою позицію. Дуже важливо надавати шанс кандидатам, які проявляють себе в УПЛ», – сказав Ребров на пресконференції у Познані.

Нагадаємо, що у першому турі Ліги націй Україна програла команді Албанії (1:2), а у другому Чехії (2:3) й нині перебуває на останньому місці у своєму квартеті.

Календар матчів збірної України в групі B1 Ліги націй

  • 11 жовтня, 21:45 – Україна – Грузія
  • 14 жовтня, 21:45 – Україна – Чехія
  • 16 листопада, 19:00 – Грузія – Україна
  • 19 листопада, 21:45 – Албанія – Україна
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт