Збірна України з футболу

«Секрети не говорили»: Бондар розповів, як грузинські партнери по Шахтарю готуються до матчу проти України

Переглядів 64
Артем Жилінський
0 голосів
Валерій Бондар. Фото: УАФ
Центральний захисник донецького Шахтаря та збірної України Валерій Бондар поділився своїми думками щодо матчу синьо-жовтих із Грузією в рамках Ліги націй.

Центральний оборонець Шахтаря Валерій Бондар заявив, що тренерський штаб збірної України розповість гравцям за рахунок чого синьо-жовті зможуть обіграти Грузію.

«Є тренерський штаб, досвідчені гравці та коуч, який скаже нам, як потрібно грати. Потрібно подивитися гру, позитивні моменти, які ми можемо взяти, і перенести їх у гру».

Також Бондар висловився про партнерів по Шахтарю, які представляють грузинську команду. Захисник зазначив, не зміг довідатися секретів їхньої гри.

«Та ні, секрети не говорили. Навпаки, вони хочуть обіграти нас, щоб потім ходити й розповідати, що перемогли нас».

Захисник Шахтаря розуміє, що від збірної України очікують лише перемог після невдалого старту в Лізі націй.

«Треба справлятися з цим тиском, тому що ми професійні футболісти. Ми розуміємо, що цей тиск завжди є, був і буде, тому що це головна команда країни. Усі хвилюються, усі переживають за неї. Потрібно показати результат, який від нас чекають. Думаю, все буде добре», – сказав Бондар для ПРОФУТБОЛ Digital.

У турнірній таблиці групи B1 українці поки що займають останнє місце без набраних очок, поступившись Албанії 1:2 та Чехії 2:3 у попередніх зустрічах.

Календар матчів збірної України в групі B1 Ліги націй

  • 11 жовтня, 21:45 – Україна – Грузія
  • 14 жовтня, 21:45 – Україна – Чехія
  • 16 листопада, 19:00 – Грузія – Україна
  • 19 листопада, 21:45 – Албанія – Україна
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт