Збірна України з футболу

«Що очікую? Перемоги»: Михайличенко пояснив фіаско збірної України у першому матчі з італійцями

Переглядів 2284
Віктор Глухенький
1 голос
Фото: УАФ
Колишній головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко поділився очікуваннями від вирішального поєдинку для синьо-жовтих у відборі до Євро-2024 проти Італії.

Олексій Михайличенко вважає, що не така страшна Італія, як її малюють і що команді Сергія Реброва цілком під силу здолати дружину Лучано Спалетті.

«Що очікую? Перш за все ‒ перемоги нашої команди. Іншого результату я навіть не розглядаю. 

Італія пропустила чемпіонат світу і хоче реабілітуватися, але це не наші проблеми. Наша ціль – це вихід на Євро. Думаю, ми гідні того, щоб отримати цю путівку».

Пригадав Михайличенко і першу дуель України проти Італії в Мілані (1:2).

«Мені здалося, що наші хлопці у тій грі не змогли показати свої найкращі якості. Італія перемогла, перш за все, завдяки своїй впевненості. 

Вони більше хотіли здобути три очки. Тому нам потрібно продемонструвати характер», – сказав Михайличенко в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Олексій Михайличенко очолював національну збірну України з 2008 по 2009 рік.
  • Після перемоги над Північною Македонією (5:2) збірна Італії піднялась на друг місце в групі С. «Скуадра Адзурра» має порівну очок з Україною – по 13, але кращу різницю забитих/пропущених голів.
  • Вирішальний поєдинок відбору, де визначиться команда, яка посяде підсумкове друге місце в групі С між Україної та Італією буде зіграно в понеділок, 20 листопада.
  • Матч пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт